Bonnier Business Media, Torsgatan 21, 113 90 Stockholm. Telefon: 08-409 320 11. E-post: info@nyhetsbrev.se

Synas på event

Svenska Nyhetsbrev är Sveriges ledande leverantör av oberoende affärs-nyheter i branscherna försäkring, pension, fond och bank, läkemedel och apotek, telekom och energi. Vi har i drygt 20 år försett beslutsfattarna inom de branscher vi bevakar med de allra senaste nyheterna. De nyheter som behövs för att fatta bättre affärsbeslut.

Över 60 gånger om året samlas olika delar av vårt nätverk för att lyssna och vara med och diskutera det som är och även blir affärsnyheter inom våra områden. Hit kommer chefer och beslutsfattare som fullt betalande deltagare för att få den mest aktuella, specifika och relevanta affärsinformation de kan hitta i sin bransch.

På några av våra evenemang öppnar vi för betalande samarbetspartners att delta och kommunicera med vår målgrupp. Om ni vill nå dessa personer och gärna arbetar efter principen att less is more, så presenterar vi gärna möjligheten för dig. I ett eventuellt samarbete ingår då rådgivning från våra experter om hur du bäst kan utnyttja det aktuella evenemanget och de kommunikationsvägar vi gör tillgängliga för er.


Kontaktperson:

Anders Axklo, Affärsansvarig koncept
anders.axklo@nyhetsbrev.se 

Mobil: 070-3090501